Bent u op zoek naar meer informatie over onderzoek naar reuk- en smaakstoornissen? Of bent u een arts met patiënten met reuk- en/of smaakstoornissen? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Het team van het Reuk- en smaakcentrum is multidisciplinair. Binnen Ziekenhuis Gelderse Vallei zijn medewerkers van de afdelingen KNO en Radiologie betrokken bij het Reuk- en smaakcentrum. Ook zijn er een aantal onderzoekers van de afdeling Humane Voeding van Wageningen Universiteit actief binnen het Reuk- en smaakcentrum.

Coördinatie

h2-bar

Om de zorg en het onderzoek in het Reuk- en smaakcentrum in goede banen te leiden, is een coördinator aangesteld. Dit is Elbrich Postma. Zij is de verbindende factor tussen de beide partijen. Hierbij wordt zij ondersteund door diverse medewerkers van de afdelingen KNO en Radiologie van Ziekenhuis Gelderse Vallei en van de afdeling Humane Voeding van Wageningen Universiteit. Ook Alliantie Voeding in de Zorg speelt een belangrijke rol binnen het Reuk- en smaakcentrum.

Teamleden Ziekenhuis Gelderse Vallei

h2-bar

De volgende KNO-artsen zijn betrokken bij het Reuk- en smaakcentrum:

De volgende radiologen zijn betrokken bij het Reuk- en smaakcentrum:

Teamleden Wageningen Universiteit

h2-bar

Bij het onderzoek in het Reuk- en smaakcentrum zijn verschillende medewerkers van de afdeling Humane Voeding van Wageningen Universiteit betrokken.

Kees_de_Graaf

Prof.dr.ir. Kees de Graaf is hoogleraar Sensoriek en Eetgedrag aan de Wageningen Universiteit.

Sanne_Boesveldt

Dr. Sanne Boesveldt is universitair docent en onderzoeker binnen de afdeling Humane Voeding van Wageningen Universiteit. Haar onderzoek richt zich op de betekenis van geur in relatie tot voedselvoorkeuren en eetgedrag, met behulp van gedragsmetingen en beeldvormende technieken.